Chalileah
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Chalileah

Virtuaalinen kilpa- ja valmennustalli
 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Villi valmennustilaisuus kaikille! 26.03

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Admin
Admin


Viestien lukumäärä : 6
Join date : 16.01.2011

Villi valmennustilaisuus kaikille! 26.03 Empty
ViestiAihe: Villi valmennustilaisuus kaikille! 26.03   Villi valmennustilaisuus kaikille! 26.03 Icon_minitimeLa Maalis 26, 2011 4:13 pm

Tänään siis villi valmennustilaisuus kaikille jotka haluavat mukaan.
Valmennuksessa hypätään 80cm ratana ja korkeutta 100cm.
Ilmoittaudu alle:
Nimesi - hevosesi http:// alkuinen URL

Kommentit:

josh - Bychan Deryn Fflur http://rainy-monday.net/littlebury/BychanDerynFflur.htm
Sinä ja Kukka erotuitte joukosta heti. Tamma oli ehkä porukan kaunein osallistuja ja näytti myös porukan rauhallisimmalta yksilöltä. Heti alkukäynneissä näki että te olitte työskennelleet Kukan kanssa hyvin tiivisti yhdessä. Tamma luotti täysin taitavaan omistajaansa. Kun annoin luvan nostaa ravin, oli Kukka ainoa joka nosti sen ensimmäisestä pyynnöstä. Tämän jälkeen Kukka hieman ylpistyi. Kun olimme päässet siihen vaiheeseen että alkaisimme pomppimaan korkeutta Kukka ei enää halunnutkaan totella. Se oli täysi muutos siihen mitä me olimme tottuneet Kukasta aikaisemman kymmenen minuutin aikana näkemään. Sait kuitenkin lopulta hypättyä rauhallisesti 70cm esteen yli. Tämän jälkeen Kukka oli taas täysin valtasi alla. Hyppäsitte vielä kerran Kukan kanssa 100cm korkeutta, ja sen jälkeen meidän oli tarkoitus alkaa loikkimaan rataa. Kukka sai luvan aloitta ja hyppäsikin vallan pontevasti. Kohtuullisen Hyvää työskentelyä teiltä!
Elde T. - Bk Coastline http://bekk.webs.com/coastline.htm
Jaaha, ajattelin heti kun näin ratsusi. "Tästähän on tulossa mielenkiintoinen valmennus." Päättelin näin siitä että Clara repi ja ruihtoi kavereidensa suuntaan heti kun koitit nousta selkään. Tulin kuitenkin jo pian toisiin ajatuksiin. Elde näytti niin hyvältä ratsastajalta Claran selässä ja Clara näytti GP-ratsulta kantaessaan Eldeä. Tästä myönnän ehdottomasti valmennuksen parhaan yhteistyönäytteen arvonimen. Upeaa! Komensin lopulta teidätkin raviin. Claralla tuntui heti olevan hyvä askellus ja muutenkin teillä olivat asiat kunnossa. Seuraavaksi alkaisimme hyppimään korkeutta. Kertomasi mukaan Clara oli täysi ilmiö siinä asiassa. Niin olikin! Mikään ei voittanut tätä paria. He hyppäsivät helposti jopa 105cm. Seuraavaksi aloitimme rataa. Tämä ratsukko hyppäsi sen korkeinpana, ja samalla viimeisenä. 105cm metrin valmennuksessa. Se on hieno asia!
läjä - Utsiktens I Adore U http://lajanponskit.webs.com/Ada.html
Ja tässä vasta menevä pariskunta. Ok, tiesimme että Ada on menevä, emme tienneet että se on supermenevä. Teidän "käyntinne" oli pienenpien ponien laukkaan verrattavissa. Ihan kiitettävää mutta tällä vauhdilla ei minun valmennuksisani pitkälle pötkitä. Kun hyppäsitte korkeutta Ada ei keskittyt yhtään hyppäämiseen. Ei lainkaan. Koetin ohjeistaa sinua ohjaamaan Adaa oikein, mutta neuvomani puolipidätteet eivät tehonneet tälle ruutipakkaukselle. Saitte hypätä korkeutta vain 80cm sen takia että Adan hermot eivät kestäneet muuta. Komensin teidät vähäksi aikaa kakkosmaneesiin jäähdyttelemään. Ei auttanut. Annoin teille luvan hypätä 70cm radan. Ei auttanut. Et jäänyt lopuksi valmennuksen ajaksi maneesiin vaan lähdit maastoon viilentelemään.
Corvette - Jamilah ox http://huviruutu.webs.com/hevoset/milla.htm
Millan kanssa kaikki sujui alusta lähtien hyvin. Ette loistanut joukosta mitenkään mutta ette silti olleet lähellekkään huonoimmasta päästä. Milla vaikutti vahvan tasaiselta ratsulta ja se koitui vielä eduksenne. Lämmittelyssä teille oli jo heti selvää että kenen pillin mukaan tanssitaan. Kun komensin teidät hyppäämään 90cm pystyä oli ihan varmaa että te pötkisitte vielä pitkälle. Milla hyppäsi rennosti, tasaisesti ja kaiken kukkuraksi vielä hienostikkin. Radassa sama ominaisuus kääntyi jo toistamiseen eduksenne, kunnes... ...Milla pukitti oikein kunnolla ennen estettä ja sinä lensit esteen yli kauniissa kaaressa, vaikkakin Milla jäi toiselle puolelle. Kävi ilmi että pieni mutta pippurinen pohjoisnorjanponi Clara oli pukittanut suuresti ja näin pelästyttänyt Millan. Jouduitte kokoamaan itsevarmuutenne uudestaan. Hyvin se silti meni!
Jenni K - Nameless http://vtaimable.webs.com/name.htm
Name, siinä valmennuksen rauhallisuus. Tamma ei edes säpsähtänyt mitään vaikka pikkuinen pohjoisnorjanponi aivan vieressä pukkeja heittelikin. Käänsitte tämän hyödyksenne myös korkeushypyssä. Vaikka tamma ponnistikin kaukaa ja korkealta, se ei hätäillyt. Tämä kultakimpale teki sen rauhallisesti. Osasit hyvin myötäillä ratsusi hyppyjä ja mikään ei aiheuttanut teille hankaluuksia. Myös radassa osasitte kääntää tämän mainiosti eduksenne. Muuta sanottavaa minulla ei työskenteylystänne ole kuin: "Tuolla vauhdilla ei huippuaikoja saavuteta. Olette kuitenkin hyvin teknisesti vahva pari. Hyödyntäkää sitä kunnolla. Se on salainen aseenne!"
Jenni-Maria - Xylitol Green Mint http://blueskyhevoset.webs.com/Xylitol%20Green%20Mint.html
Nyt pääsimme käsiksi joukon ehdottomasti varmimpaan hevoseen. En tiedä miltä Jenni-Marian työsekentely ratsailla olisi näyttänyt ilman tätä mahtavaa ratsastuksen opettajaa, Minttua. Olin jo kysymässä mistä Jenni-Maria oli hevosen ostanut ja millaisista vanhemmista se periytyi mutta muutin mieleni. Olin hetken ihan Mintun lumoissa. Lopulta sain kuitenkin silmäni irti tammasta ja pyysin heitä hyppäämään 80cm pystyn. Mahtavaa! Nostin pystyä helposti metriin. Upeaa! Ihana hevonen tämä Minttu! Seuraavaksi aloimme säätää rataa. Annoin heille luvan hypätä radan 90cm vaikka toisin tarkoitus oli. En ollut ikinä nähnyt yhtä ihanaa kaunokaista näillä main. Olen täysin mykistynyt.
Hapero - Lothario http://hengenvaara.webs.com/H/Lore.htm
Tässä tämä meidän toinen valmennettava ponimme. Joskus minusta totta puhuen tuntui siltä että sekoittaisin Loren Claraan. En sekoittanut. Kun ensimmäisen kerran annoin ratsukolle luvan lähestyä estettä, Lore suorastaan kiisi. Näki heti että connemara rakasti hyppäämistä yli kaiken. Eniten ihmettelin orin ikää. Ei voinut olla totta että pian 17-vuotias ori hyppäisi niin hyvin ja tyylikkäästi. Hyppäsimme vielä hetken korkeutta. Loppupeleissä Lore oli Claran kanssa ainoa joka ylsi hyppäämään 105cm. Radalla Lore oli vielä vahvempi. Minulla ei jäänyt tästä herrasta mitään negatiivistä sanottavaa.
Rebecca - Wincare's Immortality http://wincaresimmortality.webs.com/carri.htm
Carri. Siinä se on, vuosisadan esteratsu! Kuten olit ennemmin minulle Carrista kertonut, herraa ei sopinut yliratsastaa. Ei, ei! Sen huomasi heti hevosen olemuksesta. Kun pääsitte Carrin kanssa koettamaan korkeushyppyä, ori suorastaan lensi esteen yli. En voinut muuta kuin kehaista kehut nopeasti. Jotain korjattavaa myöhemmissä hypyissä kuitenkin löytyi: takajalat. Kekseimme kuitenkin tähänkin ongelmaan keinon ja pääsitte hyvin tuloksin hyppäämään rataa. Aloititte heti 80cm korkeasta. Upeaa! Liikkumisenne radalla oli upeaa ja olitte selvästi ryhmän toiseksi paras taktikoija.
Miracle - Twinkle Winner http://www.freewebs.com/twinkle-winner/wilma.htm
Tällä pariskunnalla on tyylitajua. Oli todellakin kaunista katseltavaa kun ryhmän kolmanneksi paras taktikoija ja ehdottomasti tyylikkäin ratsastaja valloittivat kentän. Aluksi olin aivam varma että te hyppäisitte tässä ryhmässä korkeinta. Niin ei kuitenkaan ollut. Bongailin silloin tällöin pieniä virheitä Wilman liikkumisesta, ja sen takia tuloksenne jäivät vain metriin. Lähditte kuitenkin radalle hyvin mielin. Se kannatti. Olitte radalla varma lenkki joka ei pettänyt kenenkään odotuksia. Saitte hypäyä radalla jopa 90cm.
Jenny K - Metsäkartanon Reemus http://virtuaalitallilakea.webs.com/reemus.htm
Olit kertonut aijemmin että Reemuksella sujuivat vain kilpailuissa laukanvaihdot ja muut vastaavat. Noh, nyt emme kuitenkaan olleet kilpailuissa ja Reemus osasi silti kaien aivan kohdalleeni. Olin todellakin positiivisesti yllättynyt. Kun aloimme hyppäämään korkeutta, minulle kävi ilmi että Reemus oli ryhmän paras taktikoija. Toden totta. Olitte ainoat jotka saivat hypätä korkeudessa hieman muitakin tehtäviä. Reemus osoitti jo tässä olevansa herra vailla vertaa. Radalla Reemus toimi vieläkin paremmin. (Jos näin nyt enää voi sanoa.) Vaikka olin jopa vaikeuttanut reilusti radan teknistä puolta. Upeaa!
mmeiju. - Domino GB http://koti.terrieri.net/naveyard/domino.html
Tämäpä oli minulle silkka positiivinen yllätys. Domino koko valmennuksen ajan upeasti! Heti alkukäynneissä poni kiinnitti huomioni tasaisella askelluksellaan. Kun aloimme ravaamaan poni ei ollut ylivirkeä eikä myöskään laiska. Kun aloimme hyppäämään korkeutta, tamma oli yksi parhaista. 100cm oli tammalle leikkiä vain. Kaunista katseltavaa! Radallakin Domino esitteli rotunsa parhaita puolia. Taidanpa ostaa New Forestin Smile
Miltsu - Gits Da F http://breawa.webs.com/hevoset/Dafi.html
Dafin tapaaminen ei ihan täyttänyt odotuksiani. Kun huomasin kuuman oriin haaveet mursakutuivat. En tiedä mitä olin odottanut, mutta en ainakaan tammojen perään hirnuvaa rautiasta. No, pyysin Dafia hyppäämään 70cm pystyn. Mielikuvani hevosesta muuttui oitis! Nyt se oli taas täydellinen hyppääjä ja todellinen unelmien poikamies. Olipa nopea mielipide. Loputkin yksittäiset esteet Dafi ylitti hienosti. Annoin sille lopulta luvan siirtyä radalle. En tiedä mutta mielestäni Dafi jotenkin alitti itsensä radalla. Kehotan tätä hiomaan orin kanssa aktiivisesti. =)

©️: Sasha K. + Linkki tänne.

Toivone että kuittaatte tänne sanalla Kyllä kun olette lukeneet kommentin!
Takaisin alkuun Siirry alas
https://chalileah.palstani.com
Elde T.
VierailijaVilli valmennustilaisuus kaikille! 26.03 Empty
ViestiAihe: Vs: Villi valmennustilaisuus kaikille! 26.03   Villi valmennustilaisuus kaikille! 26.03 Icon_minitimeLa Maalis 26, 2011 7:21 pm

Clara kiittää ja kumartaa mukavista kommenteista.
Takaisin alkuun Siirry alas
Miracle
VierailijaVilli valmennustilaisuus kaikille! 26.03 Empty
ViestiAihe: Vs: Villi valmennustilaisuus kaikille! 26.03   Villi valmennustilaisuus kaikille! 26.03 Icon_minitimeLa Maalis 26, 2011 7:23 pm

Kiitos myös mun ja Wilman puolesta! Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
Miltsu
VierailijaVilli valmennustilaisuus kaikille! 26.03 Empty
ViestiAihe: Vs: Villi valmennustilaisuus kaikille! 26.03   Villi valmennustilaisuus kaikille! 26.03 Icon_minitimeLa Maalis 26, 2011 8:05 pm

Kiitos minun ja Dafin puolesta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
Villi valmennustilaisuus kaikille! 26.03 Empty
ViestiAihe: Vs: Villi valmennustilaisuus kaikille! 26.03   Villi valmennustilaisuus kaikille! 26.03 Icon_minitime

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Villi valmennustilaisuus kaikille! 26.03
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Chalileah :: Valmennukset-
Siirry: